Как да повишите интелекта на вашето дете?

Като родители, всички ние целим децата ни винаги да получават най-доброто и  да успяват във всяко свое начинание. За жалост, в днешното напреднало ежедневие, повечето от нас разчитат на дигиталните устройства за ограмотяването на малчуганите.

Техният ефект обаче съвсем не е като желания, дори напротив – подрастващите се пристрастяват и започват да неглижират важните неща от живота си.

Детски център Yuppie е иновативно място, което съчетава в своята дейност изпитана и доказана с резултатите си комбинация от забавления и учене. В него, малчуганите се научават да говорят английски език без акцент, като за целта пеят детски песни и играят интересни игри.

По този начин, те поддържат своята мотивация за нови знания, като непрекъснато се развиват и превръщат в бъдещи лидери.

Гмурнете се с нас и се запознайте с още ефективните методи за стимулиране на интелекта на вашия наследник.

 

  • Четене

Това е безспорно една от най-резултатните и стари техники, които развиват невръстния интелект. Четенето е отличен метод за подпомагане познавателните, говоримите и писмените способности на вашия малчуган.

Освен това, то поражда афинитет към книгите и литературата, който е ключов за бъдещото му образование.

Важно е да четете на вашето дете дори когато то все още не разбира смисъла на думите, защото така то получава силен старт за своето развитие на езиковите умения.

 

  • Чуждоезиково обучение

Децата, владеещи повече от един език, се съсредоточават по-добре и възприемат нова информация по-бързо, намирайки се в стресови ситуации. Предимството при малчуганите е, че те учат новите езици с по-голяма лекота и резултат.

Helen Doron е революционен езиков център, в който всички деца усвояват английски език перфектно и с истинско желание.

Тайната на школата се крие в нейната уникална методология за чуждоезиково обучение, което наподобява това на майчиния език. Чрез слушане на образователни песни и стихчета, малчуганите овладяват най-напред говоренето и разбирането, а чак след тях четенето и писането.

 

  • Спорт – физически упражнения

Физическите активности действат безотказно както на опорно–двигателната система на подрастващите, така и на техния интелект. Спортът повишава притока на кръв към мозъка и така допринася за изграждането на нови мозъчни клетки.

Истинско триизмерно забавление, смесено с ефективно учене, получават децата в академията The Little Gym, която развива техния интелект и умения с помощта на спортни занимания.

В детския образователен фитнес, малчуганите се оформят като социални, концентрирани и интелигентни личности, които нямат търпение за своето успешно бъдеще.

4.9
4,9 rating
4.9 out of 5 stars (based on 96 reviews)
Excellent95%
Very good5%
Average0%
Poor0%
Terrible0%

Развитие на речта при децата

Link OUT

Link in

Доказани услуги за интернет маркетинг- Развитие на речта при децата

Какви са ползите Развитие на речта при децата?

Всички ние знаем, че четенето на нашите наследници е от изключително значение. То подобрява речниковия запас на вашия малчуган и му помага да се научи да пише и чете перфектно. Подозирахте ли обаче, че четенето играе огромна роля не само в детския живот, но и във всекидневието на всички незрящи хора?

Докоснете се още сега до невероятната сила, която детските приказки притежават.

# Четенето подготвя хората да успеят в Развитие на речта при децата

Колкото повече четете на децата си, толкова повече знания ще поглъщат те, а знанието е задължително във всички аспекти на човешкия живот. Съществуват множество изследвания, които показват, че редовното четене на бебета несъмнено им дава отличен начален старт, подготвяйки ги и за Развитие на речта при децата.

Освен това, четенето на слепи хора също е жизненоважно за тях, тъй като им помага да се справят с натиска на живота и възможни стресиращи моменти в бъдеще.  Те се ангажират със смислена дейност, която заема ума и времето им, като заема ролята на стимулираща алтернатива на дейности. Ранно развитие на деца.