Онлайн игри за деца от Yuppie.bg, Onlajn-Igri-za-Priateli-Yuppie.bg_

Изненадващите ползи от онлайн образователните игри за децата

Родителите може да се съмняват в това, но онлайн образователните игри за деца с други деца онлайн могат да бъдат ползотворни в много аспекти. 😊

Тъй като светът на образователните игри е много разнообразен, като игрите варират от прости кръстословици, до сложни интерактивни пъзели, със сигурност има подходящ избор за всяко дете.

Ползите са подобни на тези при игра на настолни игри, но тук те създават и умения за използване на компютър и интернет.

Онлайн образователните игри развиват мозъка, концентрацията, компютърната грамотност, логическото мислене и др., а в зависимост от тематиката на игрите – могат да усъвършенстват математическите, езиковите, граматичните и други познания на детето.

Ето няколко ползи за Вашето дете от онлайн образователните игри с още деца:

  1. Образователните игри предлагат възможности за ранно обучение.

Дори най-опростените игри помагат на малките играчи да идентифицират цветовете, да броят и да развиват координация ръка-око, памет и концентрация. Образователните игри учат децата да чакат реда си и да спазват правилата – а това са важни уроци, които ще им служат и в бъдеше.

  1. Онлайн образователните игри са добър мисловен стимул и за порасналите деца.

Образователните игри са лесен начин за насърчаване на здравословното развитие на мозъка при по-големи деца и тийнейджъри. „Стратегическите игри са полезни за подпомагане развитието на фронталните мозъчни лобове“, казва Беатрис Таубер Приор, Psy.D., клиничен психолог, автор и собственик на частната практика Harborside Wellbeing. „Тези фронтални дялове са отговорни за умения като планиране, организиране и вземане на добри решения.“

  1. С образователните игри децата повишават своите езикови умения.

Онлайн игрите могат да бъдат хитър начин да помогнете на децата в училищна възраст да работят върху уменията, с които се затрудняват.

Имате неохотен читател?

Има много образователни игри, които лесно ще му помогнат да разшири речника си и да усъвършенства правописните си умения.

Междувременно игрите, в които играчите трябва да запомнят няколко части информация наведнъж (кой какво е направил и къде), могат да помогнат на дете, което има проблеми с четенето с разбиране – и все пак то да се забавлява.

  1. Те изострят фокуса на детето ви.

„Образователните игри, когато се играят без прекъсвания, могат да помогнат за удължаване на вниманието на детето“, казва Приор.

За целта, обаче е нужно игрите да се завършват докрай, както и да се отстранят всички разсейващи фактори – като включен телевизор или шумящи наоколо братя/сестри😊

Образователните игри, които се играят без прекъсвания, помагат да се удължи намаляващата продължителност на задържане на детското внимание в свят, изпълнен с дигитални разсейвания.

  1. Образователните игри учат колко ценна е работата в екип.

Тези игри често предават на децата мета-съобщения за живота:

Вашият късмет може да се промени за миг, за добро или за лошо.

Но в допълнение към това да ги научат, че нищо в живота не е гарантирано, образователните игри са добър начин да насърчите децата от различни възрасти да се обединят и да работят заедно – нещо, което ще трябва да правят през целия си живот.

Съставете екипи от по-големи деца, работещи с по-малките си братя или сестри, или изберете игри с въпроси предназначени за по-голям възрастов диапазон, така че за всички да има предизвикателства.

  1. Онлайн образователните игри за деца са чудесни за „таймаут“ при спорна ситуация родител-дете😊.

Следващия път, когато имате труден момент с някое от децата си, опитайте да изиграете заедно образователна игра, вместо да го изпратите в стаята им. „Често използвам образователни игри като механизъм за работа по взаимоотношенията родител-дете“, обяснява д-р Реджин Галанти, лицензиран клиничен психолог и професор във Висшето училище по психология „Феркауф“ в университета Йешива в Ню Йорк. „Те могат да се използват и за повишаване на толерантността към разочарование при децата.“

С други думи, търпението по време на игра – дори когато нещата не се случват по твоя начин – може да помогне на децата да потърсят различни начини за изразяване на разочарование и обида, от тръшкането на вратата на стаята си.

  1. Онлайн образователните игри за деца успокояват безпокойството.

Те могат да помогнат на тревожните деца да се научат как да се ориентират по-лесно в приятелствата. „Тъй като са структурирани, образователните игри могат да осигурят по-лесен начин за изграждане на междуличностни отношения с връстници, тъй като детето знае какво се очаква от него“, казва Галанти.

За деца, които се затрудняват да завързват разговори с връсниците.

Galanti препоръчва игри, които насърчават структурираните възможности за говорене, като например игрите с познаване, ситуационните игри и др.

  1. Подобряват координацията ръка-око.

Проучванията разкриват, че децата, които играят онлайн образователни игри, имат по-добра координация ръка-око. Добрата координация ръка-око помага за развитието на фината моторика и е изключително полезна за спортове, като бейзбол, тенис, бадминтон, както и в изкуството, занаятите, писането и др.

Запишете се тук  в чата онлайн образователните игри на Yuppie.bg и се убедете сами в ползите от тях за развитието на Вашето дете😊

Следва продължение…

Прочетете повече за програмите ни: https://yuppie.bg/helen-doron/https://yuppie.bg/the-little-gym/; https://yuppie.bg/mentalna-aritmetika/

4.9
4,9 rating
4.9 out of 5 stars (based on 96 reviews)
Excellent95%
Very good5%
Average0%
Poor0%
Terrible0%

Онлайн игри за деца от Yuppie.bg

Link OUT

Link in

Доказани услуги за интернет маркетинг- Онлайн игри за деца от Yuppie.bg

Т?

Източници: https://www.care.com/c/stories/5219/9-tips-for-teaching-kids-responsibility/

Източници:

https://amakids.ru/about_us/blog/mentalnaya-arifmetika/chto-takoe-soroban/

https://amakids.ru/about_us/blog/mentalnaya-arifmetika/metodika-bystrogo-scheta-v-ume-bez-kal-kulyatora/

https://qz.com/1097364/the-simple-step-parents-can-take-to-teach-their-kids-persistence-and-grit/

https://mommyuniversitynj.com/2015/03/16/10-benefits-of-cooking-with-kids/

https://www.verywellfamily.com/how-parents-can-teach-kids-grit-4126106

https://www.clearinghouseforsport.gov.au/knowledge_base/sport_participation/community_engagement/engaging_parents_in_sport

https://amakids.ru/about_us/blog/mentalnaya-arifmetika/metodika-bystrogo-scheta-v-ume-bez-kal-kulyatora/

Източник: https://www.psychologytoday.com/us/blog/radical-teaching/200904/top-10-list-improve-your-childs-memory

https://parenting.firstcry.com/articles/10-helpful-tips-for-parents-to-handle-naughty-kids/

https://time.com/35496/how-to-raise-happy-kids-10-steps-backed-by-science/

https://www.wikihow.com/Teach-Your-Children-Optimism

Всички ние знаем, че четенето на нашите наследници е от изключително значение. То подобрява речниковия запас на вашия малчуган и му помага да се научи да пише и чете перфектно. Подозирахте ли обаче, че четенето играе огромна роля не само в детския живот, но и във всекидневието на всички незрящи хора? Онлайн игри за деца от Yuppie.bg

Докоснете се още сега до невероятната сила, която детските приказки притежават.

# Четенето подготвя хората да успеят в Онлайн игри за деца от Yuppie.bg

Колкото повече четете на децата си, толкова повече знания ще поглъщат те, а знанието е задължително във всички аспекти на човешкия живот. Съществуват множество изследвания, които показват, че редовното четене на бебета несъмнено им дава отличен начален старт, подготвяйки ги и за Как да нахраним злоядото дете

Онлайн игри за деца от Yuppie.bg

Освен това, четенето на слепи хора също е жизненоважно за тях, тъй като им помага да се справят с натиска на живота и възможни стресиращи моменти в бъдеще.  Те се ангажират със смислена дейност, която заема ума и времето им, като заема ролята на стимулираща алтернатива на дейности. Как да възпитаваме детето


Showing all 0 results

No Meetings found.

Последвайте ни в Instagram, Facebook или YouTube


Как да развием мозъка на детето?

Как да развием мозъка на детето?

В онлайн игрите на Yuppie създаваме екипи от по-големи деца ( над 14 години), работещи с по-малките деца ( над 7 години) , или избираме игри с въпроси предназначени за по-голям възрастов диапазон, така че за всички да има предизвикателства. Предаваме опит от едни деца на други и развиваме различни умения полезни в училище и живота.