Anglijski-za-deca-Yuppie.bg

АНГЛИЙСКИ ЕЗИК ЗА ДЕЦА

HELEN DORON

Зарежда Събития

« All Events

С деца в Южния Парк

юни 1 @ 8:00 - юни 3 @ 17:00 EEST

Описание

Южният парк е структурообразуващ елемент за града и зелената му система и е предвидена като основен зелен клин към Витоша.
Идейният проект е разработен и одобрен през 1972 г. (проектантски екип с ръководител арх. М. Карлова), когато започва и неговото строителство. Южният парк е планиран в пейзажен стил (английски парк). Планировката е подсказана от разнообразния релеф и богатството на теренни форми. Структурно в парка са обособени 4 сектора.
Главният подход, изграден върху равнинната част от терена, е оформен като декоративна настилка с богати цветници с геометрични форми. В детския сектор са разположени няколко площадки, водни съоръжения и малки заведения за хранене.
По стръмния скат под Правителствена болница са изградени няколко тематични изгледни площадки, които предлагат тих отдих и съзерцание. В Южния парк се срещат 65 вида птици, 29 от тях защитени, а 2 записани в Червената книга на България.
През парка преминава Перловската река, която се влива в р. Искър. В Южния парк са организирани няколко детски къта, открита е и концертна сцена.

Активности за деца от 3 до 15 години

 

Велосипед
Тротинетка
Скейдборд и много другиКънки
Фитнес на открито за всичкиСт

Локация

бул. Петко Ю. Тодоров, ул. Хенрик Ибсен и бул. Гоце Делчев,има вход откъм бул. Витоша
42.668647,23.308911

Транспорт
Автобус – № 102; Трамвай – № 1;
4.9
4,9 rating
4.9 out of 5 stars (based on 96 reviews)
Excellent95%
Very good5%
Average0%
Poor0%
Terrible0%

С деца в Южния Парк

Link OUT

Link in

Доказани услуги за интернет маркетинг-С деца в Южния Парк

Т?

Всички ние знаем, че четенето на нашите наследници е от изключително значение. То подобрява речниковия запас на вашия малчуган и му помага да се научи да пише и чете перфектно. Подозирахте ли обаче, че четенето играе огромна роля не само в детския живот, но и във всекидневието на всички незрящи хора?

Докоснете се още сега до невероятната сила, която детските приказки притежават.

# Четенето подготвя хората да успеят в С деца в Южния Парк

Колкото повече четете на децата си, толкова повече знания ще поглъщат те, а знанието е задължително във всички аспекти на човешкия живот. Съществуват множество изследвания, които показват, че редовното четене на бебета несъмнено им дава отличен начален старт, подготвяйки ги и за Гимнастиката за децата

Освен това, четенето на слепи хора също е жизненоважно за тях, тъй като им помага да се справят с натиска на живота и възможни стресиращи моменти в бъдеще.  Те се ангажират със смислена дейност, която заема ума и времето им, като заема ролята на стимулираща алтернатива на дейности. С деца в Южния Парк

Място

Южен парк
Южен парк, Фитнес на открито,
София, 1000
+ Google Map

Място

Южен парк
Южен парк, Фитнес на открито,
София, 1000
+ Google Map
МЕНТАЛНА АРИТМЕТИКА

МЕНТАЛНА АРИТМЕТИКА

AMAKIDS