Yuppie-angliiski-za-deca

АНГЛИЙСКИ ЕЗИК ЗА ДЕЦА

HELEN DORON

Зарежда Събития

« All Events

Започнаха записванията за програма “Шанс за равни възможности“ за деца от 0 до 4 години 16 януари 2020

април 8 @ 9:00 - май 8 @ 16:30 EEST

SabitiaZaDeca-Varna, Развитие на деца Карин Дом

Скъпи родители,

Започнаха записванията за програма “Шанс за равни възможности“ за деца от 0 до 4 години от цялата страна. Програмата стартира благодарение на средства, събрани от Коледна кампания 2019 на Карин дом. В програмата ще могат да се включат напълно безплатно семейства, както от Варна, така и от страната и да се възползват от комплексна програма, проведена от екип от специалисти. Програмата не покрива разходи за настаняване, транспорт и храна.

Основното предимство на тази програма е, че терапията се случва пред родителите и с тяхно участие.

На семейството ще бъде изготвен индивидуален план с препоръки за работа у дома и подходящи социални услуги в общността. Чрез програмата родителите ще получат информация и умения, да се справят в житейски ситуации и как да подпомогнат развитието на своето дете със специални потребности.

Чрез тази програма, ще се стремим да предложим превенция и адекватна подкрепа за семейства с малки деца. Целта е нашите специалисти да предложат безплатни консултации и подпомогнат деца, които има забавяне в двигателната, познавателната и езиково-говорна област, затруднения в общуването и социалното развитие, както и с вече диагностицирано състояние. Към програмата могат да се обърнат и семейства, които имат притеснения за развитието на детето си и все още не са насочени към специализирани услуги.

Целта на програмата е ранна диагностика и включване на децата в терапевтични програми, за да се намали риска от изоставане и инвалидизация на по-късен етап. Изследванията показват, че периодът на ранните детски години е ключов за формиране на важни мозъчни функции и психични процеси с влияние върху здравето, поведението и ученето не само през детството, но и през целия живот на човека. Доказано е, че започването на терапията в най-ранна детска възраст увеличава шансовете на децата със специални нужди да посещават училище и да живеят пълноценно.

Програмата включва: обследване, интензивна терапия и работа със семейството. Изготвяне на заключение и подробна програма за изпълнение от семейството у дома. В зависимост от конкретния случай със семейството работят следните специалисти: кинезитерапевт, психолог, логопед, социален работник. Детето се включва в различни терапии по преценка на специалистите. Необходимо е предоставянето на изследвания и медицински заключения ако детето има такива.

Програмата помага на децата да развиват различни умения, включително:

• двигателни (ходене, хващане на предмети);
• комуникативни (жестове, говорене, разбиране);
• познавателни (решаване на проблеми, учене);
• изграждане на умения за самообслужване, социално и емоционално развитие

Чрез съвместните си усилия подпомагаме децата да получат подкрепата, от която имат нужда и мотивираме родителите да развиват потенциала им.Приоритет на нашите специалисти е всяко дете, независимо от своите дефицити да се включи в образователната система, като за тази цел е необходимо да се поставят основите още от ранна предучилищна възраст.

За да бъде записано детето в програмата е необходимо да бъде попълнена формата ТУК.

При запълване на местата регистрацията ще бъде затворена. 

За допълнителна информация родителите могат да се свържат на тел: 052/302 518, 0878 419 140

 

4.9
4,9 rating
4.9 out of 5 stars (based on 96 reviews)
Excellent95%
Very good5%
Average0%
Poor0%
Terrible0%

Развитие на деца Карин Дом

Link OUT

Link in

Доказани услуги за интернет маркетинг-Развитие на деца Карин Дом

Какви са ползите Спортно Образователна Програма?

Всички ние знаем, че четенето на нашите наследници е от изключително значение. То подобрява речниковия запас на вашия малчуган и му помага да се научи да пише и чете перфектно. Подозирахте ли обаче, че четенето играе огромна роля не само в детския живот, но и във всекидневието на всички незрящи хора?

Докоснете се още сега до невероятната сила, която детските приказки притежават.

# Четенето подготвя хората да успеят в Спортно Образователна Програма

Колкото повече четете на децата си, толкова повече знания ще поглъщат те, а знанието е задължително във всички аспекти на човешкия живот. Съществуват множество изследвания, които показват, че редовното четене на бебета несъмнено им дава отличен начален старт, подготвяйки ги и за Развитие на деца Карин Дом.

Освен това, четенето на слепи хора също е жизненоважно за тях, тъй като им помага да се справят с натиска на живота и възможни стресиращи моменти в бъдеще.  Те се ангажират със смислена дейност, която заема ума и времето им, като заема ролята на стимулираща алтернатива на дейности. Ранно развитие на деца.

Детайли

Начало:
април 8 @ 9:00
Край:
май 8 @ 16:30
Категории за Събитие:
, ,
Събитие Тагове:
, , ,
Уебсайт:
https://karindom.org/programa-chance-equal-opportunity-for-children-2020/

Организатор

Карин Дом – Варна
Телефон:
0878 302 518
Email:
karindom@karindom.org
Уебсайт:
https://karindom.org/

Място

Карин дом – Варна
Местност Свети Никола
Варна, 9010 България
+ Google Map
Телефон:
0878 302 518
Уебсайт:
https://karindom.org/

Детайли

Начало:
април 8 @ 9:00
Край:
май 8 @ 16:30
Категории за Събитие:
, ,
Събитие Тагове:
, , ,
Уебсайт:
https://karindom.org/programa-chance-equal-opportunity-for-children-2020/

Организатор

Карин Дом – Варна
Телефон:
0878 302 518
Email:
karindom@karindom.org
Уебсайт:
https://karindom.org/

Място

Карин дом – Варна
Местност Свети Никола
Варна, 9010 България
+ Google Map
Телефон:
0878 302 518
Уебсайт:
https://karindom.org/
МЕНТАЛНА АРИТМЕТИКА

МЕНТАЛНА АРИТМЕТИКА

AMAKIDS